ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ και ΜΝΗΜΗ
Θεόδωρος Παπαθεοδώρου - Πανεπιστήμιο και Κοινωνία
Κ. Νάντια Σερεμετάκη - Γεύση και Μνήμη σε Δράση
Θανάσης Βαλτινός - Λεπρίνες τον Γενάρη
Βασίλης Καραποστόλης - Από τη Δημιουργία στη Διατήρηση
Μιχάλης Μερακλής - Σε Αναζήτηση της Χαμένης Γεύσης
Πέτρος Θέμελης - Αρχαιολογικές Αισθήσεις
Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος - Μετάληψη: Ανάμνηση και Κοινωνία
Κ. Νάντια Σερεμετάκη - Η Μνήμη των Αισθήσεων
Αριστείδης Δουλαβέρας - Γεύση από τα Λαογραφικά Μουσεία Μεσσηνίας
Θεώνη Κολλυροπούλου - Βυζαντινών Γεύσεις
Κώστας Τζαβάρας- Θέματα Πολιτισμού
Αλβέρτος Αρούχ- Η Μνήμη και η Τέχνη του Φαγητού
Αντωνία-Λήδα Ματάλα -Παραδοσιακές Γευματικές Συνήθειες: Το Πλουσιοπάροχο Πρόσωπο της Λιτότητας
Χριστόφορος Πέσκιας -Η Παρέμβαση ενός Σεφ
Χρίστος Ζουράρις -Δυο Όψεις της Γευστικής Μνήμης
Θεόδωρος Παπαθεοδώρου - Παιδεία και Κοινωνία
Κ. Νάντια Σερεμετάκη- Καθημερινός Πολιτισμός και Αισθήσεις
Λάμπρος Λιάβας -Μουσικές Γεύσεις
Βασίλης Καραποστόλης -Από τη Δημιουργία στη Διατήρηση και την Εποχή της Όρεξης.
Ξενοφών Κάππας- Όταν η επιχειρηματικότητα σμίγει με την παράδοση: Η τοπική αγροτική επιχειρηματικότητα στα πλαίσια της Μεσογειακής διατροφής.
Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη-Γεύση και Γούστο: Ο Στολισμός του Ψωμιού στην Ελλάδα
Ευρυδίκη Αντζουλάτου-Ρετσίλα-Γεύση Παράδοσης στα Μουσεία Λαϊκής Τέχνης
Μιμίκα Γιαννοπούλου-Οι Γεύσεις στα Αρχαιολογικά Μουσεία
Μάνος Στεφανίδης -Γεύση στην Ιστορία της Δυτικής Τέχνης—Ζωγραφική
Ευγενία Γραμματικοπούλου- Η Αφύπνιση της Μνήμης μέσα από Γευστικές Εμπειρίες της Σύγχρονης Λογοτεχνίας
Μιχάλης Μεϊμάρης - Ζω και... Γεύομαι για να τα Διηγούμαι: Ψηφιακές και άλλες Αφηγήσεις
Κώστας Γεωργουσόπουλος -Η Γεύση του Δεκαπενταύγουστου
Γεωργία Καραμήτρου-Μεντεσίδη- Η Αρχαία Δια-Τροφή: Γεύσεις και Λέξεις - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Σχολεία
Κ. Νάντια Σερεμετάκη - Γεύση και Μνήμη: Συμμετοχικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους